Egy évesek lettünk!


, ,

Ugye jártál már úgy, hogy készültél valamire, és alig vártad, hogy bekövetkezzen, hogy végre megtörténjen. Például, ha van egy  örömhíred, vagy egy titkod, amit már nagyon szeretnél elmondani valakinek. Vagy vettél egy ajándékot, amiről tudod, ha átadod, annak nagyon-nagyon örülni fog a megajándékozott. Már egy ideje én is így érzek, amikor a blogra gondolok. Készülök egy meglepetéssel. Még nincs készen, de már nem bírom ki, hogy ne osszam meg veled, legalább azt, hogy készülök. Még nem kellene, hiszen még sok minden bizonytalan, de már nem bírom tovább, elmondom: Megújítom a blogomat.
         Egyébként is ma ünnepi hangulatban vagyok: egy éves a blogom! Egy évvel ezelőtt tettem közzé az első blogbejegyzésemet ezen az oldalon. Nos, ezért vagyok különösen beszédes kedvemben.

A folytatáshoz katt a következő sorban a "(Dalje)" szóra.


        Az elmúlt év során megtapasztaltam, milyen a blogolás. És megtapasztaltam azt is, hogy milyen ha hűséges olvasóknak írok, akik el is olvassák az írásaimat. Szép kis közösség kezd kialakulni a blog körül. Remélem, mindannyiunk örömére lesz, ha a már tipegni, járni is tudó blogom új külsőt és sokkal melegebb szívet fog kapni. Már elkészült a blogátalakítás részletes forgatókönyve, megbíztam a kivitelezőt, és dübörög a háttérmunka. Kell is vele iparkodni, hiszen alig várom már, hogy bejelentsem neked: Mostantól kezdve az új blogomon fogadlak, gyere légy a vendégem!
         De, tudom, eljön ennek is az ideje. Addig pedig kóstoljuk meg a szülinapi tortát, és ünnepeljünk!

 

1-évesek vagyunk!

         Mai blogbejegyzésem különleges. Átnéztem a blog statisztikáját, és elkészítettem a blog 20 legolvasottabb írásainak ranglistáját. Íme, mit olvastatok legtöbben. Némelyik íráson én magam is meglepődtem, mert már rég el is feledkeztem egy-egy jó ötletről, amit anno megosztottam veletek.
        Mielőtt azonban ebbe beleolvasnátok: Köszönöm minden kedves olvasómnak, aki időnként, vagy rendszeresen, vagy csak a keresők segítségével éppen erre járt, hogy megtisztelt a figyelmével.
       És most: tárara! Itt a renglista a legolvasottabb bejegyzésekről:

1. "Mit érdemes csinálni?"
2. „Válasszon panorámát új nappalijához!”
3. A vak koldus esete a marketinggel
4. Ez több mint árengedmény!
5. Véleménykutatás – aprópénzért
6. Túlélted? avagy a kreatív reklám 8 pillére
7. Egy sikeres márkanév
8. Nem az a baj, hogy hibáztál, hanem az, ha azt nem hozod helyre
9. Itt egy ingyenes marketingeszköz!
10. Az árengedményről
11. Ajándék a blog rendszeres olvasóinak
12. Névjegykártya, mint marketingeszköz
13. Pozícionálás
14. Mi kell a blogindításhoz? – 2. rész
15. Te hogyan intézed a garanciális javítást?
16. Mekkora az a bevétel, ami neked már sok lenne?
17. Mi kell a blogindításhoz? – 1. rész
18. Nyertem! Nyertem!
19. Reklám, ami fabatkát sem ér
20. Utoljára mikor zavartál el vevőt?

Kellemes olvasgatást, szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból.

 

Bookmark and Share
Leave a comment

Kedves Karcsi, nagyon-nagyon sok szeretettel köszöntelek ezen a jeles és nagyon szép Ünnepen, és gratulálok Neked szívből! Számomra egy kincsesbánya volt mindig is a blogoldalad, nagyon szerettem és szeretek ide járni, mert itt valóban tömören, lényegre törően van leírva minden probléma, és nagyon használható, gyakorlatias tanácsaid vannak, - amelyek már eddig is rengeteget segítettek nekem!
Kívánom, még sok-sok évet ünnepelhessünk együtt, és kívánok ezúton is egyre nagyobb sikereket az üzletben, de a nagybetűs Élet minden egyéb területén is Neked kis Családod körében! Sok-sok szeretetet, örömet, jó egészséget, további sok-sok jó ötletet - és lehetőséget, egyre többet, hogy ezeket a remek dolgokat meg is tudd osztani az egyre szélesedő érdeklődői köröddel!
Szóval mindenből a legjobbakat sok szeretettel:

ANi (az Óhazából). :)


Kedves Károly !

Gratulálok az évforduló alkalmából és köszi a sok hasznos és értékes tanácsot.
Kívánom, hogy még sok-sok ilyen évforduló legyen.

Szép napot !

VastagL


Kedves Károly !

Gratulálok az évforduló alkalmából és köszi a sok hasznos és értékes tanácsot.
Kívánom, hogy még sok-sok ilyen évforduló legyen.

Szép napot !

VastagL


Kellemes hétvégét !
Prijatan vikend !


Vastag :))
Dodaj komentar

Zapamti me

A SZERB SZÖVEGRÉSZEK MAGYARÁZATA:

"Dodaj komentar:" = Addj hozzá megjegyzést!
"Naslov:" = Cím - kimaradhat, mert sehol sem jelenik meg.
"Tekst (potrebno):" = Szöveg (szükséges) - Ide írhatod a véleményedet.
"Vaše ime (potrebno):" = Az Ön neve (szükséges). Amint látod, megjelenik, és linkként szerepel a megadott címre mutat.
"Vaša e-mail adresa (ukoliko je imate):" = Az Ön emilcíme (amennyiben létezik)- Semmi jelentősége sincs, nem jelenik meg sehol és én sem láthatom, tehát: kihagyhatod.
"Vaša lična stranica (ukoliko je imate):" = Az Ön honlapja (amennyiben létezik) - Erre a címre fog mutatni a névből kialakított link.
"Zapamti me" = Jegyezz meg - Ha bejelölöd, akkor a következő alkalommal már "emlékszik" rád az oldal, és nem kell megadnod ezeket az adatokat.
"Zaboravi me" = Felejts el - az előző funkció kikapcsolása
"Pošalji" = Küld el - mármint a kommentedet az oldalra.
.

.

Ha tetszik a blogom, kérd el a „Nem megy a bót!” c. e-tanulmányt, amiben 14 marketing-eszközt mutatok neked működés közben. Megmutatom milyen volt egy vállalkozás a beavatkozás előtt, és megmutatom azt is, hogy ilyen esetekben mit célszerű bevetni a marketinges fegyvertáradból.