Itt az ideje, hogy bemutatkozzamHelló!


    Besnyi Károly vagyok a marketingblog szerkesztő-tulajdonosa.
    Hosszú és kalandos kitérők után jutottam el a marketing birodalmába. És annyira megtetszett, hogy immár ragaszkodom hozzá.
    14 évig a kereskedelemben dolgoztam, láttam hogyan döntenek a vevők vásárlás közben. Későbbi foglalkozásom (vagy inkább hivatásom?), az újságírás során kerültem először a reklámokkal közelebbi kapcsolatba. Láttam, hogyan születnek azok az üzenetek, amikkel naponta bombáznak bennünket. Azóta viszont már sok víz lefolyt a Krivaján. Alapjaiban változott meg a marketingről alkotott véleményem. Ez elsősorban tanítómestereimnek köszönhető.
    Biztosan te is tudod, milyen nehéz új vevőt találni, a régieket pedig megtartani. E nélkül nincs értékesítés. Azt vallom, hogy nem feltétlenül kell szédületes összegeket költeni reklámokra, mert kis költségvevésből is lehet hatékonyan marketingezni. Olyan marketing megoldásokat kínálok kisvállalkozásoknak, amikkel megduplázhatják az eladást!
    Jól hangzik, ugye? Olvasd rendszeresen a blogomat, és megtudod, hogyan érheted ezt el.

    Ha ettől többet szeretnél megtudni rólam, itt körülnézhetsz: Google találati oldal. De megnézheted azt is, hogy miket írogattam eddig Károly Vajdaságból név alatt.

    Ha írni szeretnél, azt is megteheted


*

A marketingblogról

     Ötleteket váltunk készpénzre: én adom az ötletet, Tiéd a bevétel. De mekkora az a bevétel, ami neked már sok lenne?

     Ennek a blognak az a célja, hogy segítse a vajdasági kis- és középvállalkozásokat, de jószerével még az egyszemélyes törpevállalkozásokat is, hogy erősítsék piaci pozíciójukat. Meggyőződésem, hogy a nálunk elterjed "image-reklám" erre képtelen. Ezért blogolok. Arról, hogy hogyan érdemes marketingezni, és arról, hogy nem kell feltétlenül sok-sok pénzt költeni erre a tevékenységre. Ez a blog a sikeres kisvállalkozásokért van.

    Legyél állandó olvasóm!

Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból

Bookmark and Share
Leave a comment

Mint állandó olvasód további sok sikert kívánok !

Vastag Laci


Jók a változtatások az oldalon, csak így tovább.
Üdv.
Dodaj komentar

Zapamti me

A SZERB SZÖVEGRÉSZEK MAGYARÁZATA:

"Dodaj komentar:" = Addj hozzá megjegyzést!
"Naslov:" = Cím - kimaradhat, mert sehol sem jelenik meg.
"Tekst (potrebno):" = Szöveg (szükséges) - Ide írhatod a véleményedet.
"Vaše ime (potrebno):" = Az Ön neve (szükséges). Amint látod, megjelenik, és linkként szerepel a megadott címre mutat.
"Vaša e-mail adresa (ukoliko je imate):" = Az Ön emilcíme (amennyiben létezik)- Semmi jelentősége sincs, nem jelenik meg sehol és én sem láthatom, tehát: kihagyhatod.
"Vaša lična stranica (ukoliko je imate):" = Az Ön honlapja (amennyiben létezik) - Erre a címre fog mutatni a névből kialakított link.
"Zapamti me" = Jegyezz meg - Ha bejelölöd, akkor a következő alkalommal már "emlékszik" rád az oldal, és nem kell megadnod ezeket az adatokat.
"Zaboravi me" = Felejts el - az előző funkció kikapcsolása
"Pošalji" = Küld el - mármint a kommentedet az oldalra.
.

.

Ha tetszik a blogom, kérd el a „Nem megy a bót!” c. e-tanulmányt, amiben 14 marketing-eszközt mutatok neked működés közben. Megmutatom milyen volt egy vállalkozás a beavatkozás előtt, és megmutatom azt is, hogy ilyen esetekben mit célszerű bevetni a marketinges fegyvertáradból.