Ajándék a blog rendszeres olvasóinak


, , , , , , , , , , , , , , , ,

„Nem megy a bót!”

 

         Ha már eljutottál idáig, akkor téged is érdekelnek a marketing-témák. Ebben biztos vagyok. Sőt azt is remélem, hogy az itt olvasottakat alkalmazni is akarod. Akkor pedig jó úton haladsz afelé, hogy rövid idő alatt látványosan növeld bevételeidet, és szélsebesen lehagyd a konkurenciádat. Éppen ebben akarok segíteni Neked. Összeállítottam egy e-tanulmányt, amit ajándékba adok a blog rendszeres olvasóinak.

         Érdeklődő figyelmedet azzal viszonzom, hogy elküldöm emilcímedre a „Nem megy a bót!” című e-tanulmányomat.
        Akkor is érdekelni fog, ha nem kereskedő vagy, ugyanis a cím ellenére, nem kiskereskedésről szól. Ez egy tanulságos történet arról, hogy mik azok a körülmények, amik segítik, hogy ne mennyen a vállalkozás, és mik lennének azok a körülmények, amik a jobb forgalmat segítenék – ha meglennének. Mert éppen erről a különbségről szól. Egy igaz történetet tárok eléd, átvilágítva egy marketinges szemlélettel.

         Biztosan érezted már, hogy jó lenne lendíteni a forgalmon, mert már nagyon mélyrepülésben halad a vállalkozásod. Ám ez nem mindig egyszerű! Olykor-olykor nem ártana egy jó ötlet, vagy egy halk súgás, hogy melyik irányba indulj el. Ha voltál már ilyen helyzetben, akkor itt az ideje, hogy elolvasd ezt a tanulmányt.

         A „Nem megy a bót!” e-tanulmányban 14 marketing-eszközt mutatok neked működés közben. Egy valóságos esetet írok le. Megmutatom milyen volt egy vállalkozás a beavatkozás előtt, és megmutatom azt is, hogy ilyen esetekben mit célszerű bevetni a marketinges fegyvertáradból. Csupa egyszerű és olcsó megoldásokat tárok eléd, mert egyik vesszőparipám, hogy kevés pénzből is lehet eredményesen marketingezni.

Egy értékes ajándék Neked!
Miért ingyenes ez a tanulmány?

    A magyarázat egyszerű: Azt szeretném, ha látnád, hogyan kell átfogóan vizsgálni egy vállalkozás marketingjét. Ennek tükrében a saját vállalkozásodat is átvilágíthatod. Ha ezen túlvagy, sokkal könnyebben szótértünk a blog többi részében. Végtére is, ez közös érdekünk.

    Viszonzásul csupán azt kérem tőled, tisztelj meg azzal, hogy elmondod véleményedet a tanulmányról itt a blogon is (kicsit lejjebb megtalálod a módját). És ne fogd vissza magad! Akár tetszett, akár nem. Egy ilyen ajánlással segítesz másokon is. Köszönöm.
    Ám jó lesz résen lenni, mert lehet, hogy a konkurenciád is észbe kap.  Adj magadnak előnyt azzal, hogy azonnal kéred a tanulmányt. Tedd rá a kezed erre a tanulmányra!
     Csak egy kicsit kell továbbgondolni az olvasottakat, és máris tudod, hogy a te esetedben mit kell tenni a bőséges bevétel érdekében.
 
Mit kell tennem, hogy megkapjam?
     Csupán annyit kell tenned, hogy küldesz nekem egy emilt ITT. Amint megkapom a leveledet, a marketingblog autorespondere máris küld neked egy megerősítést kérő levelet. Erre azért van szükség, hogy kiszűrjük a spam-elő robotokat. A megerősítéshez semmi mást nem kell tenni, csupán változatlanul visszaküldöd azt az emilt, amit kaptál. A többi már megy a maga útján. Az automata levelézési rendszer küldi a "Nem megy a bót!" című ajándék e-tanulmányt. Nagy hasznát veszed majd saját vállalkozásod marketingezésében.


  Ez a te példányod!

Egy értékes ajándék Neked! 
 
Mi fog történni ezután?
  • A megadott emilcímeden értesíteni foglak az új blogbejegyzésekről. Így mindig időben, az elsők között olvashatod a legújabb ötleteket, és a kommenteket. Hasznos információkhoz juthatsz hozzá, olyan ötletekkel fogsz találkozni, amik nagyot löknek a vállalkozásodon, ha alkalmazni kezded őket.
  • Megkaphatod azt az ajándék tanulmányomat, amit féltve őriz mindenki, aki már megismerte. Piaci előnyöd biztos veszélybe kerül, ha a konkurenciád hamarabb kezdi alkalmazni, mint te.
  • A blog rendszeres olvasóinak járó valamennyi kedvezményről időben értesülsz.
  • Talán már mondani sem kellene, hiszen természetes: Adataidat csakis a bloggal kapcsolatos információk küldésére használom fel, másnak nem adom ki. És még valami, nagyon fontos:
  • Bármikor leiratkozhatsz. Minden neked küldött levélben találsz egy linket, amire ha rákattintasz, a rendszer automatikusan töröl a címjegyzékből.
Csatlakozz a marketingblog rendszeres olvasóihoz!
 
Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból

      p.s.  Ha még nem tetted volna meg: ITT kérheted a tanulmányt!

Bookmark and Share
Leave a comment

Köszi a tanulmányt...nagyon tetszik...és valóban nem csak a tv javítómesterekre, hanem más területeken is alkalmazható mindaz amit leírtál..
Talán annyival kibővíteném,hogy minden vállakozónak figyelembe kell venni a marginális fogyasztói kategóriákat is...lehet,hogy olcsóbb egy új MP3-as lejátszó,mint annak javítása ?
És természetesen ezekhez kell alkalmazkodni úgy a marketing,mint pedig az adott tevékenység végzése közben.
Szép napot !


Nem szerelő vagyok. Ettől függetlenül több olyan ötlet van ebben a tanulmányban, ami nekem is jó. Pl. a járdára festhető reklám, vagy a bónuszként adható +szolgáltatás. Ezen ugyan még egy kicsit rágódok, de menni fog nálam is. Valami ilyesmire számítottam a többi írás alapján. Szóval, várom a következő bejegyzést.
Robi(ka)


A marketingben az a szép,hogy a termelés és a várárló között helyezkedik el...ezért az életből meríti tapasztalatait...és az élet sok más területén is alkalmazható mindaz, amiről gyakran azt hisszük,hogy csak egy "egyszerű" gazdasági kategória...
Ez a tanulmány szintén erről tanúskodik...aki még nem íratkozott fel rá ... javaslom,hogy igyekezzen.
Kellemes hétvégét !


Ezúton szeretném nagyon szépen megköszönni a Nem megy a bót! - tanulmányt! Rengeteget tanultam belőle, nagyon hasznosnak tartom a meglátásokat! Én ugyan nem kézzel fogható termékekkel foglalkozom, hanem az mlm területén, de van néhány nagyon jó és megszívlelendő tanács a tanulmányban, amit én is tudok használni!
Ami még nagyon tetszik, az árengedménnyel-árképzéssel kapcsolatos tanulmány! Ez egyszerűen zseniális tényleg, - az ember annyira nem tud gondolkodni még mindig a (lehetséges) ügyfele fejével, hogy az elképesztő tényleg! :) Én lassan 15 éve foglalkozom hálózatépítéssel és ezen belül nagyon sokfajta lehetőséggel, de nem gondoltam volna, hogy ennyi alapvető dolgot még nem tudok...! :) Köszönetem a lehetőségért, a rengeteg, tényleg fantasztikus jó tanácsért, hírlevélért, tanulmányért, Karcsi!! Szeretettel: Szénásiné Ani.


Na tessék! Ez jó! tök jó!. Igaz, hogy nekem nem ilyen vállalkozásom van, de a feldolgozott megoldások közül négyet azonnal kiválasztottam magamnak. Azok működnek nálam is. Csak eddig eszembe sem jutott, hogy ezeket is érdemes kipróbálni. Kösz!
Ez önmagában elegendő ok, ahoz, hogy feliratkozzak. Egyáltalán nem bántam meg... És várom atöbbit is. A másik tanulmányt hogyan kaphatom meg?

Sziasztok!
Antal.


És még valami!
Én még új vagyok itt, és néha nem egészen értem, hogy mit hogyan kell... Szóval, bocsi, ha nem minden oda kerül, ahova kellene. Számíthatattok a véleményemre is néha.

Sziasztok!
Antal.


Nagyon sokat tanultam Tőled emberileg is, hozzáállást, pontosítást, céltudatosságot elsősorban, - és még mindig nagyon tetszik az a nagyon kedves, természetes, emberi hangnem, ami a keret. J

Köszönöm a sok-sok, remek tanulmányt, az elkötelezettségedet, azt, hogy egy nagyon különleges, számomra példa értékű marketingest, igazi szakembert ismerhettem meg a Személyedben, és kívánok ezúton is a régi barátsággal, őszinte tisztelettel, szeretettel panaszmentes, kiváló egészséget, sok-sok örömet, szépet-jót, sikereket az üzletben és az élet minden területén:

Szénásiné ANi

mlm üzletépítő

Győr


Nekem is tetszik. Megvallom igen visszataszító marketingeket olvastam az utóbbi időben, igen ,felüdülés volt számomra.
Nekem nem kenyerem a hízelgés, ezt mindenki vehető őszinte véleménynek. Na igen vélemény, leírom a véleményemet, bár személyszerint engem nem érdekel mások véleménye túlzottan, e mellett szivesen véleményezek másokat.
Formailag egyszerűen tökéletesnek találom, ahogy kedves előttem szóló Szénásiné Ani fogalmazta "..természetes emberi hangnem..."
Ezt kellene valahogy Globálisan evidenssé tenni.

Tartalmilag kissé elavult a példálozás.
Az interneten kívüli világ gondja a neten?
Én majd az olvasó szélnek eresztem a fantáziámat s átvonatkoztatom a virtuálisra?

Az interneten online termékeket is árulnak pénzért, és dombornyomásos kártyákkal kell fizetni, úgy hogy a házi webirodámból átutalom a pénzt a cég számlájára stb. száz féle módja van annak, hogyan költhetünk pénzt a neten.

Az lenne a legjobb, ha az interneten minden ingyen lenne, de nem így van.

(Mellesleg, ahol ingyen osztogatják az ivóvizet, ott már nagy gondok vannak)

Sőt az én megítélésem szerint a TV szerelőt is ki lehet fizetni online. El tünhetne Kp. a forgalomból. Mint ahogy Forint sem lesz.

Az interneten történő megjelenés és főleg az ott történő fizetés ,

amitől sokan óckodnak,

és nem véletlen. Az internet sajnos lehetőség a csalóknak is, de kellő mértékű tájékozottsággal (inkább mások hibáján történő okulással) elkerülhetőek a bajok.

Minden jót a továbbiakban!


Kedves Károly, nagyon tetszett a "Nem megy a bót" c. könyved. Nagyon szemléltetően írtad meg, hogy mi is az a "marketing".Most éppen azon gondolkodom, hogyan is adaptálhatom a saját kis üzletemre.
Köszönöm, nagyon tanulságos, érzékletes írás volt.
Suri Éva
Dodaj komentar

Zapamti me

A SZERB SZÖVEGRÉSZEK MAGYARÁZATA:

"Dodaj komentar:" = Addj hozzá megjegyzést!
"Naslov:" = Cím - kimaradhat, mert sehol sem jelenik meg.
"Tekst (potrebno):" = Szöveg (szükséges) - Ide írhatod a véleményedet.
"Vaše ime (potrebno):" = Az Ön neve (szükséges). Amint látod, megjelenik, és linkként szerepel a megadott címre mutat.
"Vaša e-mail adresa (ukoliko je imate):" = Az Ön emilcíme (amennyiben létezik)- Semmi jelentősége sincs, nem jelenik meg sehol és én sem láthatom, tehát: kihagyhatod.
"Vaša lična stranica (ukoliko je imate):" = Az Ön honlapja (amennyiben létezik) - Erre a címre fog mutatni a névből kialakított link.
"Zapamti me" = Jegyezz meg - Ha bejelölöd, akkor a következő alkalommal már "emlékszik" rád az oldal, és nem kell megadnod ezeket az adatokat.
"Zaboravi me" = Felejts el - az előző funkció kikapcsolása
"Pošalji" = Küld el - mármint a kommentedet az oldalra.
.

.

Ha tetszik a blogom, kérd el a „Nem megy a bót!” c. e-tanulmányt, amiben 14 marketing-eszközt mutatok neked működés közben. Megmutatom milyen volt egy vállalkozás a beavatkozás előtt, és megmutatom azt is, hogy ilyen esetekben mit célszerű bevetni a marketinges fegyvertáradból.