7+1 ok, amiért elmaradnak a kommentezők


, ,

Van néhány pont, amelyiknél az üzleti céllal induló, kezdő blogok csaknem kivétel nélkül meghasalnak. Olyan küszöb, amit a blog olvasói túl magasnak találnak, és inkább meghátrálnak minthogy vennék a fáradtságot és átlépnék.
    Akik már saját első blogjuk indításán túl vannak, biztosan nagyon jól emlékeznek még arra az édes-kellemes gyötrődésre, amivel ez a feladat jár. "Végre elkészült, közzé lehet tenni!" És az ember azt hiszi, de legalábbis szeretné, hogy az internetezők csak erre a blogra várnak, és most azonnal megrohamozzák. Ez bizony sok csalódást okozott már. Én is, és a blogolók többsége is emlékszik az első bejegyzésre, az első kommentezőre, az első feliratkozóra – de mindettől maradandóbb az első leiratkozás emléke. Valóságos csapásnak éltem meg. Azóta már másképpen látom ezt is.
    A közelmúltban segítettem sínre tenni két új blogot, és volt néhány olyan hozzászólás is az előző bejegyzéseknél, amik arra késztettek, hogy pontokba szedjem, miért maradnak el a kommentezők? Csupán a leginkább szembeötlőket, egyúttal a legkönnyebben kijavíthatókat mutatom most meg.

A folytatáshoz katt a következő sorban a „(Dalje)” szóra.

Kommentek

    „Nincs hozzászólás! Mennyit szenvedtem ezzel a blogbejegyzéssel, és senki sem szól hozzá! Hiába kértem az olvasókat, hogy mondják el véleményüket...” Ilyenkor tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

 

  1. Tudnak-e a célcsoport tagjai a blogom létezéséről? Akik megtalálják, a célcsoporthoz tartoznak-e?
  2. Érdekli-e az olvasóimat az, amiről írtam?  Az ő gondjukról írtam? Kínáltam-e nekik bármilyen megoldás?
  3. Eléggé provokatívan írtam? Vagy inkább csak langyosvíz amit kínálok? Hagytam-e nyitott kérdéseket, amik megmozgatják az olvasóim fantáziáját? Keltettem-e bennük ötleteket, új gondolatokat? Meghökkentettem-e bárkit is?

       Ha ezen túl vagy, akkor nézd meg, hogy milyen módon lehet kommentezni. Mi kell ahhoz, hogy egy látogató megossza másokkal véleményét?

  4. A kommentezés legyen egyszerű. Egyértelmű-e a kommentezés folyamata? Látható, és érthető, hogy hova mit kell írni? Hányat kell kattintani, mire végére érsz a folyamatnak?
  5. Nincs szükség megszigorításokra. Szerintem elegendő, ha az olvasó megadja a nevét. Kiegészítő adatként kérhetjük a honlapjának, blogjának  címét, amit biztosan szívesen megad. Ha emilcímet is kérsz, az már elriasztja az emberek egy részét. Erre egyébként sincs szükséged, hiszen ennek alapján még nem küldhetsz senkinek semmit sem.
  6. Sok blogon ellenőrző kódot is kérnek. Ez már elfogadott. Betűsort, egyszerű számtani művelet eredményét, a mai nap nevét vagy más adatot kell beírni. Ezzel semlegesítik a szpemmelő robotokat. Ennél azonban ajánlatos olyan megoldást választani, amit az olvasók könnyedén teljesítenek. Ha nagyon macerás, akkor inkább továbbállnak.
  7. Nem feltétlenül szükséges a kommentezéshez bejelentkezni. Gyakran előfordul, hogy nem akarnak regisztrálni, sem feliratkozni semmilyen hírlevélre, e-tanfolyamra, nem kérnek ingyenes tanulmányt... Megelégszenek a blog olvasásával, ám a téma érdekes a számukra, van róla véleményük, és el is mondanák. Ha ehhez regisztrálni kell, „akkor inkább hagyjuk!” Esetleg később, amikor már nem annyira a kommentek számát szeretnéd növelni, inkább a minőséget javítanád, nos, akkor már lehet alkalmazni sokféle szűrőt, amivel kizárod a sok okostojást, és növeled az érdemben hozzászólók számát.

+1 ellenőrző kérdés: Eléggé türelmes vagyok ahhoz, hogy kivárjam a blogom „beérését”? Ahhoz ugyanis, hogy gyakran érkezzenek hozzászólások a bejegyzéseidhez, elengedhetetlen, hogy a blog körül kialakuljon egy közösség. Kellenek az állandó, a visszatérő olvasók, akik ismerik a gondolatmenetet, a szakkifejezéseket, akikt tudják miről van szó. Ehhez pedig idő kell.

A szokásos házi feladat:
    Gondold végig, hogy a te blogodon hogyan lehetne növelni a kommentek számát. És ha már ezen tűnődsz, akkor biztosan eszedbe jut még néhány megoldás, amit ebben a blogbejegyzésben nem érintettem. Ezeket csak tedd ide kiegészítőként a kommentek közé.  – Ugye milyen „váratlan fordulat”? :-)

Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból

Bookmark and Share
Leave a comment

Üdvözöllek Károly !

Ismét szép tanulmányt kaptunk tőled, amely minden kezdő és haladó blogger számára egy érdemes és tanulságos olvasmány.
Tetszenek az illusztrációid is ...nagyon találóak !

Folytatnám a felsorolásod :

+2 A blogodról előbb utóbb tudni fog a célcsoportod, amennyiben tartalom is áll a blog mögött/minőség és mennyiség/,

+3 Minél több helyen elhinted a "blogod magvát" pl Twitter , annál könnyebben megtalálnak mindazok, akiket az adott téma érdekel,

+4 Nincs olyan téma, amely senkit sem érdekel, de vannak témák amelyek sok embert érdekelnek,

+5 Nem mindegy, hogy melyik blog kiszolgálónál indítod blogodat, mert különbőzőek a korlátok, különböző az olvasottságuk és elérhetőségük és egy adott témához egyesek jobb/könnyebben kezelhető/ eszközöket boztosítanak a látványosabb szerkesztéshez, míg mások kevesebbet,

+6 Mindaddig amíg ingyenesen használod a blogfelületet, addig ki vagy szolgáltatva-viszont valahol kezdeni is kell tudom, ezért

+7 Amikor már egy jól menő blogod van, amely úgy érzed jövedelmet is hozhat, akkor érdemes pénzt áldozni rá...mert aki fizet, az mondja meg, hogy miért is fizet...és akkor egy olyan blogoldalt hozol létre, amilyet te akarsz,
+8 én vagyok ez a nyolc...mert már megint belemélyedtem a támába...
Valami trükkje van a blogodnak, mert mindig gondolkodásra késztetnek bejegyzéseid.

KÖSZI !

Szép napot !


Hát ilyen későn olvasom csak el de nem hagyhatom szó nélkül. Nagyon jó a bejegyzésed és szóról szóra igaz amit az indítással kapcsolatban írtál. Az én blogom sem megy túl régen, de amint felraktam a feliratkozás formot úgy vártam az első feliratkozót mint a kisgyerek a karácsonyi ajándékot :) Mostanra túl vagyok az első leiratkozón is, ami természetesen nem esett jól de ez van. Mindenesetre egy irányt adtál a kezdő blogolóknak, nekem is :) Amit pedig észrevettem a blogommal kapcsolatban arra a "Türelem rózsát terem" közmondás nagyon illik és ez szerintem bármilyen blogra igaz, amivel foglalkoznak.

Vastag kiegészítései is jók, oda is kijár egy köszönöm :Ö

Üdv.B.


szép estét!

Én sem olyan régen kezdtem blogba írógatni, de nekem nincs is olyan vágyam, hogy hozzászoljanak mások.

A weblapomon van egy olyan menü, hogy "blog" és arra klikkelve lehet eljutni egy másik honlapra a "neobase" ahol a bejegyzések vannak.

Persze nincs letiltva a hozzászólás lehetősége, aki éppen hozzá akar szolni az megteheti.

Én valahol itt olvastam egyszer emlékezetem szerint, hogy a bevétel a mérce, nem a nézettség mértéke, vagy a vélemények.


Háát...azok a pár centiméteres reklámfelületek, ha nem a tiéid, addig nem is zavarnak, amíg ingyen használod a blogot...valamit valamiért...de...
...de ha a kutya sem néz meg, akkor nem lehet bevételed sem...te be szoktál menni olyan vendéglőbe, amely üresen pang ?...ugye, hogy nem ?...ugye, hogy ott már valami gyanús ?...
...no ugyanúgy van ez a blogoknál is.
Addig, míg hobbiból blogolunk, addig nem számít a nézettség mértéke...a vélemények is csak arra szolgálnak, hogy csiszoljunk blogunkon...de...aki blogja segítségével keresi meg a mindennapi betévő falatját, annak igen is számít a nézettség, mert a látogatók közül kerülnek ki a potenciális vevők esetleg megrendelők.

További sikeres blogozást !


Véleményem szerint rossz irányból közelíted meg a dolgot. Konkrétan gondolok arra, amit pszichológiának hiszel.
"de ha a kutya sem néz meg, akkor nem lehet bevételed sem...te be szoktál menni olyan vendéglőbe, amely üresen pang ?...ugye, hogy nem ?...ugye, hogy ott már valami gyanús ?..."

A kommentek számáról volt szó, nem a nézettségről.

Igen, én be megyek olyan vendéglőbe amelyik kong az ürességtől, sőt kifejezetten olyan helyeket keresek, ahol nincsenek sokan. Utálom a sorbanállást, és valószínűleg tömegiszonyom van.

Én nem is tudtam, hogy vannak akik a blogolásból keresik a mindennapijukat. Ebből meg lehet élni??

"neobase" ez az egyetlen reklám, amit én láttam a lapomon. Mellesleg az olyan mint egy közösségi portál, bárki aki regisztrál, hozzám hasonlóan nem csak hozzászolhat, hanem blog bejegyzést, vagy úgynevezett "írást" vagy cikket írhat bele.

A honlapomon viszont kizárólag olyan reklám van amilyet én akarak, és ameddig én akarom. Ha megunom a "blog"-ot, törlöm a honlapomról és kész.
Van "fórum" menüm is, szintén a neobase tárhelyre lehet nyitni, de azt nem én szerkesztem. Egyszerűen feltettem a honlapomra a logójukat, majd közöltem velük, ha nem tetszik nekik perljenek be, a tárhelyszolgáltatóm lakóhelye szerinti bíróságon Los-Angelesben. Az egyik szerző válaszolt, hogy nincs ellenére.


Én is mentem már be olyan vendéglőbe, amely pangott...és rájöttem, hogy miért nem mennek be mások sem...
A blog egy kapcsolat a vásárlókkal/ügyfelekkel, amely igen is sok pénzt hozhat a konyhára, amennyiben ügyesen csinálják...de hát Károly írt már erről egy pár bejegyzést...javaslom olvasd el őket...megéri !
A reklám viszont a blogodon/honlapodon akkor ér valamit, ha fizetnek is érte.

Szép napot és kellemes hétvégét !


A blog (számomra) elsősorban marketingeszköz. Egy hatékony, jól teljesítő és olcsó eszköz. Szerintem minden vállalkozónak kellene használnia. Teljesen mindegy, hogy milyen vállalkozásod van. (A részletekért a blog oldalsávjában a címkék között "blog", jelenleg 17 post foglalkozik ezzel a témával.) A blog lehet vállalkozás is, amiből meg lehet élni! Sőt! Jól meg lehet élni. Ám a valóban jó vállalkozások nem csak a blogra épülnek. Ahhoz, hogy sikeres légy, a blog kevés. De hozzásegíthet a sikerhez! És ez nem kevés.

Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból


Én ezt találtam a blogról. felhívom figyelmeteket, hogy a 2007- már a multé.

szerintem inkább saját Weblap készítés a "divat".

Pl. nekem nem kell külön keresőoptimalizálással bajlódnom, elvégzi helyettem a tárhelyszolgáltató.

Egy vállalkozó weblapon hírdeti az üzletét, és manapság, szakember beavatása nélkül, ingyen is bárki készíthet magának saját weblapot.

a félreértések elkerülése miatt én nem a saját weblapomat reklámozom itt, csak én így látom a helyzetet.

Egy weblap sokkal több változatosabb sőt exkluzív megjelenést is biztosíthat a tulajdonosának. Ez azoknak fontos szerintem, akik nem a nyári kalandjaikat szeretnék csupán megosztani másokkal, hanem pénzt is szeretnének keresni az interneten.

TALÁLATOK

http://www.fn.hu/tech/20061214/2007_blogok_eve_lehet/

10 találat a(z) " blogolás" kifejezésre az archívumban .Blogmustra, avagy hol érdemes blogolni?
Megnéztük, hogy ugyanazon tartalommal mit lehet kihozni a népszerű hazai blogszolgáltatók oldalaiból. Nézze meg, hogy mire is jutottunk. Összehasonlító teszt az ingyenes blogmotorokról.

2008. november 24. 12:02Hírek / TechNapló ügyfeleimnek
Növelhetik az ügyfelek számát a vállalati blogok, de itthon inkább csak kis cégek élnek ezzel a kommunikációs formával.
Mi történik, ha egy komolyságáról ismert cégvezető egyszer csak elkezd egy humoros internetes naplót írni az életéről és a szakterületén történő eseményekről?

2008. június 19. 08:00Hetilap / Cég+piacEb-re hangolnak a weboldalak
Gőzerővel készülnek a hazai internetes tartalomszolgáltatók a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságra. Az Origo külön oldallal és különleges statisztikákkal várja a kezdőrúgást, míg a televíziós közvetítés jogát elnyerő MTV május közepétől elindítja a telesport.hu oldalt.

2008. május 13. 12:00Hírek / Média printPályázatokról rózsaszín szemüveg nélkül
Elindult a FigyelőNet pályázatokról szóló blogja. A szakember blogger nagy és ambíciózus célja, hogy érthetővé tegye a pályázati rendszert.

2007. október 10. 12:37Hírek / VállalkozásIndul az Orbán-tévé
Havonta megjelenő videoüzenetekben válaszol a hozzá érkezett kérdésekre Orbán Viktor a megújult honlapján, mindennapi munkáját pedig életszagú OV-TV-adásokban mutatják be - mondta a péntek délután elindult új honlap főszerkesztője, Szabó Edina.

2007. május 11. 15:00Hírek / MédiaA fogyasztók éve következik
A technikai fejlődés és a hirdetők szemléletváltása az eddig passzívnak tekintett vásárlót egyre inkább bevonja a reklámkészítésbe.

2007. február 19. 13:10Média print / KutatásTíz tipp tartalomkezelésre
Múltkor a tudásmenedzsment-rendszerek építéséhez adtunk ötleteket, most az elektronikusan előállított tartalmak kezeléséhez vannak tippjeink.

2006. december 17. 08:00Hírek / Vállalkozás2007 a blogok éve lehet
Az internetezők 85 százaléka tudja, mi az a blog, rendszeresen viszont csupán 5 százalék olvas ilyen jellegű tartalmakat – derül ki az NRC felméréséből. A fiatalok leginkább barátaik, ismerőseik vagy egy-egy közismert ember blogjait olvassák, míg a középkorú és idősebb netpolgárok körében a politikusok személyes internetes naplói népszerűbbek.

2006. december 14. 15:24Hírek / TechGyurcsány: nem hibáztam
A kormányfő szerint eddig mindent jól csinált, nincs szükség új költségvetésre, sem az MSZP drasztikus átalakítására. Elítéli az ígéretdömpinget, és – miközben minden nap megküzd politikustársaival és Totó kutyával – biztos pártja választási győzelmében. A FigyelőNet interjúja Gyurcsány Ferenccel.

2006. február 17. 07:00Voks 2006 / Hírek.1 JELMAGYARÁZAT
Figyelő hetilapban megjelent nem zárolt cikk .
Figyelő hetilapban megjelent zárolt cikk .
Marketing és Médiában megjelent nem zárolt cikk .
Marketing és Médiában megjelent zárolt cikk ..

Minden jót!


Ja és még annyi, hogy az én tárhelyszolgáltatóm (az ingyenesek közt is van ilyen) webszerkesztő korlátlan használatát biztosítja ügyfelei számára.


Igazad van, Magdolna! "2007- már a múlté" és én hozzáteszem, hogy 2006 is. Az idézett tartalmak immár túlhaladottak. A blog is más értelmet kapott időközben. Az Interneten sokkal gyorsabb változások mennek végbe, mint off-line.
Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból.


Már megszoktam, hogy nekem mindég igazam van. Egy szavaddal sem cáfolsz engem!

Még valami eszembe jutott. A közösségi portálok Pl. a www.network.hu ahol egy blognál mindenképpen igényesebben lehet bemutatkozni, bemutatni a kínálatot, sőt kategórikusan át lehet nézni más tagok listáit, közösségeket csoportokat, csatlakozni lehet egymáshoz, másszóval ehhez képest a kommunikáció tökéletesen zökkenőmentes.

Ez a marketing eszköz, ahol a párbeszéd nyílvánosan és privát is zavartalan, kialakított levelezőrendszer van, még videót is lehet küldeni a levélbe, hírlevelet lehet szerkeszteni stb. Régen jártál már ott!

Mostmár szerintem elkezdheted azt is "tanítani" hogyan pattintotta az ősember a tüzet eszközeivel.

Viszont kívánok bőséges bevételt!


Kedves Magdolna !

Melyik a te "Weblapod" ?
Ez itt a neved alatt megadott címen ?
Bocsi, hogy ilyen kíváncsi vagyok...de hát akinek mindig igaza van, annak szeretném látni a "Weblapját" is, ha nem titok :)
Olvasgasd át Károly bejegyzéset...ne csak az utolsót, és utána mondj véleményt...mert a tartalom lehetne egy Weblapon is , akkor is értékes és hasznos volna !
A *.gif fájlok már nem annyira divatosak...szerintem előszőr tüzet kell látni ahhoz, hogy tüzet gyújthassunk :)

Még egyszer megkérdezném, melyik is a te Weblapod...szívesen meglátognézném !

Kellemes hétvégét és jó egészséget !

UI A bőséges bevétel is csak akkor ér valamit, ha élvezni tudjuk.


Magdolna: blog vagy weplap... mindegy! Mindkettőt olyanra csinálhatod amilyenre csak akarod. Egyébként meg a mái napig a blog megjelenéseóta nagyobb marketing eszköz mint egy weboldal. Ha egy terméket reklémozol, akkor nem mondom, hogy nem jó a weboldal de egy adott témával foglalkozni... arra a blog jobb.
A másik, hogy az ingyenes tárhelyek, ingyenes szerkesztők már alapból rosszabb indexel indulnak egy keresőmotorban. Attól, hogy a tárhelyszolgáltatód neves, keresett de a te oldaladon semmit sem kínálsz, akkor az nem lesz előrébb a találatok közt...
A blogot és a közösségi portálokat meg szerintem nem kell egy lapon említeni, mert az alap cél tűz és víz.
Üdv.B.


Kedves Károly,
nagyon megörültem a bejegyzésednek a blogolásról, hiszen én is abszolút kezdő vagyok e téren. Sok-sok megszívlelendő tanácsot kaptam amit örömmel megfogadok és vélhetőleg meg is tudok valósítani.
Üdv. Suri Éva


Kedves V.László!

Elnézést a késői válaszért.

Nem emlékszem már, hogy a blog elérhetőségét linkeltem e vagy a weblapét.
Az én weblapom több oldalas , számszerint 10. Amelyik lap úgy kezdődik www.weblex.ws az mind az enyém.
különböző lapokat szoktam belinkelni erre lehetőséget adó helyeken. pl. www.weblex.ws/zoo ez a kedvencem, remélve, hogy senkinek nem sértem vele az önérzetét.
Van blogom is, amit egy ingyenesen használható weblapszerkesztőben nyitottam.
A weblapomon van egy menü "blog", ha ezt a lapot megnyitod ott lehet klikkelni címekre, ha arra klikkelsz, az viszont a másik, az ingyenes honlapra nyit.

Te félreértettél engem, én nem írtam a bejegyzésekről véleményt. valóban nem olvastam el mind, ezt majd igyekszem pótólni.

Egyáltalán nem vontam kétségbe, hogy ebben a formában hasznos, különben én sem lennék itt.
Különben Károly Úr véleményt kért, és én nem tehetek a véleményemtről. Vagy hazudozzak??

Megnéztem a Te lapodat és nem szoltam hozzá. Csak azért, hogy tudd, nem csak annyian látták ahány hozzászólás volt a végén, hanem minimum eggyel többen.

Valójában szeretnék kérdezni valamit: konkrétan ezt hogyan érted: "A *.gif fájlok már nem annyira divatosak"
A gif fájl, azok a képes fájlok?

És azt hogyan érted: "Előbb tüzet kell látni.." Szerintem felejtsd el a pszichológusodat, ezt vedd csak olyan baráti jótanácsnak. Tüzet már több százezer éve mindenki látott.
"Hogyan tüzeskedjünk?" Ez itt a kérdés.

Hamarosan nekilátok elolvasni az itt megjelent összes bejegyzést, és igyekszem mindet kommentezni.

Addig is viszont kívánok minden jót!


ChikyB Írod Te: "A másik, hogy az ingyenes tárhelyek, ingyenes szerkesztők már alapból rosszabb indexel indulnak egy keresőmotorban. Attól, hogy a tárhelyszolgáltatód neves, keresett de a te oldaladon semmit sem kínálsz, akkor az nem lesz előrébb a találatok közt..."

De kínálok, magát a webtárhely szolgáltatót.

De az egészet inkább saját szórakoztatásomra tartom fenn, eddig legalábbis.

Valójában kicsit lemaradtam erről a részről. Most tudtam meg, hogyan kell egy képet feltölteni ilyenek. Azért van amivel tisztában vagyok tökéletesen.

Üdv.


Kedves B. Magdolna !

Örülük, hogy ilyen kimerítő választ adtál...de, hogy folymatosan melyik címed hagyod a bejegyzésed után, az nem emlékezet kérdése...kattints rá és azonnal látni fogod...de nem erről akartam szólni...
...örülük, hogy megnézted az én lapomat és az a te személyes döntésed, hogy hozzászóltál-e, vagy nem...
...ha jó helyen jártál, akkor egy fotóblogon jártál, amelyre a saját készítésű fotóimat töltöm fel, amelyet kb.6000 látogató néz meg havonta, amelynek csaknem fele az USA-ból pillant be hozzám...és ők sem szoktak véleményezni, de folyamatosan visszatérnek...de nem annyira zavarnak a számok, mivel mindezt hobbi szinten űzöm már egy pár éve.
A .gif fájlok a mozgó képek, amelyek több kép egymás utáni levetítésével készítenek...ilyen az a majmos kép a weblapodon, melyet egy ismerősöm kb 3-4 éve küldött egy áprilili tréfaként nekem.
Lehet, hogy a te pszichológusod téged a tüzeskedésre tanít, de nekem nincs pszichológusom, egyenlőre nem szorulok ilyen segítségre.
Igérem, amint lesz időm, benézek a weboldaladra.

Addig is szép napot !


Kedves László!

Elnézésedet kérem. Mindjárt utána nézek, kinek a blogjával kevertem össze a tiedet. Egyébként a Tiedet is megnyitottam már ezelőtt kétszer is. Gratulálok a képeidhez.

A majmos képet én is emailben kaptam, olyan személytől aki rendszeresen kap olyantól aki szintén rendszeresen kap... szóval számomra ismeretlen eredetű , egy "finn népmese" című kis vicces "mese" egyik illusztrációja. Ha valaki igényli annak szivesen elküldöm emailben.

Köszönöm, hogy felhívtad figyelmem a tévedésemre, eléggé kellemetlen helyzet, hogy összetévesztette kinekmelyik a blogja. Az biztos, hogy itt klikkeltem, majd utána nézek.

addig is minden jót.
B. Magdolna


Magdolna:

A "de a te oldaladon semmit sem kínálsz, akkor az nem akkor az nem lesz előrébb a találatok közt..." részt nem arra értettem, hogy hirdetsz vagy árulsz valamit. Magára a tartalomra értettem, hogy ha te nem kínálsz semmit ami látogatókat vonz, akkor maga a neves tárhelyszolgáltató indexe mit sem ér. Az viszont, hogy reklám van elhelyezve az oldaladon, amit a szolgáltató rak fel, no épp az az egyik szempont, amiért rosszabb indexel kezdesz.

A blog vagy weboldal pedig ha a magad szórakoztatására csinálod az nem baj, de ha már ezzel szórakozol, akkor biztos benned is megvan az a vágy, hogy mások is lássák a műved, ergo nézettséget szerezz. Vagy tévedek?

Egyébként a te weboldalad az, ami itt is megvan adva? Vagy melyik?


Magdolna:

Visszaolvastam a hozzászólásokban és megleltem az oldalad.
Dodaj komentar

Zapamti me

A SZERB SZÖVEGRÉSZEK MAGYARÁZATA:

"Dodaj komentar:" = Addj hozzá megjegyzést!
"Naslov:" = Cím - kimaradhat, mert sehol sem jelenik meg.
"Tekst (potrebno):" = Szöveg (szükséges) - Ide írhatod a véleményedet.
"Vaše ime (potrebno):" = Az Ön neve (szükséges). Amint látod, megjelenik, és linkként szerepel a megadott címre mutat.
"Vaša e-mail adresa (ukoliko je imate):" = Az Ön emilcíme (amennyiben létezik)- Semmi jelentősége sincs, nem jelenik meg sehol és én sem láthatom, tehát: kihagyhatod.
"Vaša lična stranica (ukoliko je imate):" = Az Ön honlapja (amennyiben létezik) - Erre a címre fog mutatni a névből kialakított link.
"Zapamti me" = Jegyezz meg - Ha bejelölöd, akkor a következő alkalommal már "emlékszik" rád az oldal, és nem kell megadnod ezeket az adatokat.
"Zaboravi me" = Felejts el - az előző funkció kikapcsolása
"Pošalji" = Küld el - mármint a kommentedet az oldalra.
.

.

Ha tetszik a blogom, kérd el a „Nem megy a bót!” c. e-tanulmányt, amiben 14 marketing-eszközt mutatok neked működés közben. Megmutatom milyen volt egy vállalkozás a beavatkozás előtt, és megmutatom azt is, hogy ilyen esetekben mit célszerű bevetni a marketinges fegyvertáradból.