Van kérdésed?


, ,


Egy különleges lehetőséget nyújtok most a blog rendszeres olvasóinak. Tedd fel azokat a kérdéseket, amik leginkább foglalkoztatnak a blogokkal kapcsolatban – úgy általában, vagy konkrétan, és megválaszolom őket. Cserébe megkapod nem csak a te kérdéseidre adott válaszokat, hanem az összes kérdést és az összes választ összeszerkesztve egy pdf-be! Eléggé vonzónak tartod az ajánlatomat? Ha igen, akkor olvass tovább, és megtudod a részleteket.
    Segíteni szeretnék neked abban, hogy saját blogod jobban működjön. Ha van már blogod, akkor biztosan vannak kérdéseid is, amikkel nem vagy tisztában. Ha még csak tervezed a blog létrehozását, akkor pedig különösen sok kérdésed lehet. Van még egy harmadik eset is, vagyis, nincs és nem is tervezed a saját blog beindítását. Ez esetben pedig azt mondom, gondod végig ismét a témát! A blog kiváló marketingeszköz, ami hihetetlen lendületed adhat vállalkozásodnak, akár a neten, akár net nélkül üzletelsz. A kisvállalkozók fegyvertárából nem hiányozhat ez a fegyvernem sem!


A folytatáshoz katt a következő sorban a "(Dalje)" szóra!

Mit kell tenned?
    Írd össze azt a (legfeljebb 5) kérdést, ami számodra a legnagyobb gondot okozza, és küld el nekem itt: 

Van_kerdesem

(Csak ezt a címet használd!). Ha több kérdésed van, akkor válaszd ki azokat, amelyek leginkább frusztrálnak, amik számodra a legnagyobb kihívást jelentik. Ne kímélj, tedd fel azokat a kérdéseket, amikre eddig sehol sem találtál választ. Ne aggódj, hogy bénaságot kérdezel! „Egyetlen kérdés sem lehet annyira ostoba, mint a rá adott válasz!” (Régi kínai bölcsesség – nagyon szeretem őket!) Ha valamit nem tudsz, az elsősorban nem a te hibád. A témához értők általában eltitkolják a legféltettebb tudásukat, és nem árulják el a kulcsfontosságú részleteket, vagy megfizettetik. Most viszont bátran rákérdezhetsz minden részletre.
    Szeretném, ha megadnád a nevedet is, és ha van blogod vagy honlapod, annak az elérhetőségét is. A válaszokban azonban nem szerepelnek majd ezek az adatok. Mások előtt rejtve marad, hogy kik kérdeztek. Így korrekt?
    Arra kérlek, hogy az elkövetkező 5 nap alatt küld el egy egyszerű emilben a kérdéseidet. Remélem, nem szabtam túl rövid határidőt. Ha ennyi idő alatt nem sikerülne összeírni a kérdéseket, akkor lehet, hogy 30 nap sem lenne rá elegendő. :-)
    Amennyiben konkrét blogra vonatkozik a kérdés, úgy, kérlek, írd meg a blog címét, hogy megnézhessem, és a látottak alapján válaszoljak.
    
Mi fog történni?
    Rendszerezem a kérdéseket, és sorban megválaszolom őket. A hasonló tartalmúakat természetesen összevonom, hogy „emészthető” gyűjteményt kapjunk. Reményeim szerint egy egészen jó kis anyag alakul majd ki, aminek a bloggerek (kezdők és haladók is) hasznát vehetik. Ha valóban a számotokra legfontosabb kérdéseket külditek el, akkor minden bizonnyal egy olyan FAQ-típusú összeállítás jön létre, ami mankóként segít a blogolás minden szakaszában. Az így összeállt anyagot egy pdf-fájl formájában elküldöm mindenkinek, aki kérdést tett fel.

Van egy kikötésem!
    Mindenki kérdezhet, de közülük csakis azok kaphatják meg a válaszokat, akik a blog rendszeres olvasói. Rendszeres olvasóknak azokat tekintem, akik elkérték a „Nem megy a bót!” című tanulmányt és ezzel csatlakoztak a blog közösségéhez. Ha még nem tetted ezt meg, még nem késő, csatlakozz most, és te is kérdezhetsz!
    Arra kérlek, hogy arról az emilcímről küld a kérdéseidet, amelyikre érkeznek a
blogértesítőim, hiszen az emilcímed alapján tudom ellenőrizni, hogy rendszeres olvasóm vagy-e.

Van kérdésed? Küld el!

Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból

U.i. Ha tetszik a blogom, a bejegyzés alatt megtalálod a módját, hogyan oszd meg másokkal.

Levélküldés mégyegyszer:

Bookmark and Share
Leave a comment

Nem félsz, hogy elárasztanak levelekkel? Az lesz a vége :)
Egyébként kösz a lehetőséget, biztosan sokan élni fognak a lehetőséggel.

Üdv.B.


Jó az ötlet...gondolkodunk a kérdéseken.
Szerintem is nagy munkát vállaltál magadra...nyári szabadság, nyaralás helyett a mi kérdéseinket olvasgathatod :)

Szép napot !


Szerintem is nagyon kedves ötlet. Elkényeztetve érzem magam.
By chikyb on 07/02,2009, at 13:45:
"Nem félsz, hogy elárasztanak levelekkel?"

Ez nem érvényes! Én nem merem feltenni itt a kérdésemet ami most eszembe jutott.


Magdolna: csak nyugodtan szerintem :)


Magdolna, mire gondoltál ? :))
Írd meg Károlynak, mi úgysem látjuk...de mivel...
„Egyetlen kérdés sem lehet annyira ostoba, mint a rá adott válasz!”...majd a PDF fájlban elovassuk a válszt :))

Szép napot és vidám hétvégét !


Ismét elmúlt egy hét.
KELLEMES HÉTVÉGÉT !

PRIJATAN VIKEND !


Sok a kérdés ?

Baráti Üdvözlettel !


Sok sikert a projekthez !


... és várunk vissza!

Üdv.B.
Dodaj komentar

Zapamti me

A SZERB SZÖVEGRÉSZEK MAGYARÁZATA:

"Dodaj komentar:" = Addj hozzá megjegyzést!
"Naslov:" = Cím - kimaradhat, mert sehol sem jelenik meg.
"Tekst (potrebno):" = Szöveg (szükséges) - Ide írhatod a véleményedet.
"Vaše ime (potrebno):" = Az Ön neve (szükséges). Amint látod, megjelenik, és linkként szerepel a megadott címre mutat.
"Vaša e-mail adresa (ukoliko je imate):" = Az Ön emilcíme (amennyiben létezik)- Semmi jelentősége sincs, nem jelenik meg sehol és én sem láthatom, tehát: kihagyhatod.
"Vaša lična stranica (ukoliko je imate):" = Az Ön honlapja (amennyiben létezik) - Erre a címre fog mutatni a névből kialakított link.
"Zapamti me" = Jegyezz meg - Ha bejelölöd, akkor a következő alkalommal már "emlékszik" rád az oldal, és nem kell megadnod ezeket az adatokat.
"Zaboravi me" = Felejts el - az előző funkció kikapcsolása
"Pošalji" = Küld el - mármint a kommentedet az oldalra.
.

.

Ha tetszik a blogom, kérd el a „Nem megy a bót!” c. e-tanulmányt, amiben 14 marketing-eszközt mutatok neked működés közben. Megmutatom milyen volt egy vállalkozás a beavatkozás előtt, és megmutatom azt is, hogy ilyen esetekben mit célszerű bevetni a marketinges fegyvertáradból.